Even voorstellen

Hier vind je als ACV-vakbondsafgevaardigde een overzicht van de folders en brochures die het ACV en haar werking voorstellen. Je vindt ze hieronder.

ACV-Bijdragen en voordelen


Deze folder geeft specifieke informatie over de bijdragen en de voordelen van het ACV-lidmaatschap. De folder wordt uitgegeven per ACV-Verbond, gekoppeld aan de woonplaats van het ACV-lid.
  • Online consulteren? Zie lijst hieronder (geldig vanaf 1 januari 2015):

Je weet niet in welk verbond je woont? Geen probleem, vul je postcode in en je krijgt een overzicht van je verbond en alle bijhorende dienstencentra

ACV-reglement rechtsbijstand


ACV-leden hebben recht op rechtsbijstand. Wat die rechtsbijstand inhoudt lees je in deze folder.

Hoe werkt het ACV met je persoonsgegevens?

 
Deze folder legt uit hoe, waarvoor en waarom het ACV persoonsgegevens gebruikt en je privacy beschermd wordt.

Wie is en wat doet het ACV?

  
Voor wie meer wil weten over de christelijke vakbond met zijn doelstellingen, organisatie en structuur is er deze speciale uitgave van Vakbeweging, het militantenmagazine van het ACV.

Afspraken rond het statuut van vrijwilliger


Een militant is een vrijwilliger en valt als zodanig onder het vrijwilligersstatuut. Als vrijwilliger heb je je aan een aantal afspraken te houden. Het ACV zet deze kort op een rijtje.

Verslagboek De nieuwe werkvloer Vlaams ACV-congres 2013

  
In dit verslagboek dat verscheen als speciale editie van Vakbeweging, nr 783, wordt teruggeblikt op het Vlaams ACV-congres dat op 26 en 27 april 2013 plaats vond in Oostende. Jobs voor de toekomst, gelijke kansen op het werk, kwaliteitsvolle werkomgeving en loopbanen voor de toekomst waren de thema’s van dit congres.

Verslagboek Morgen mee maken ACV-congres 2010

  
Dit is het verslagboek van het 34ste statutaire ACV-congres van 2010. De brochure verscheen als speciale editie van Vakbeweging, nr. 730. Het congres was een toekomstcongres waarin de belangrijkste ontwikkelingen op lange termijn onder de loep werden genomen. De trends waar we ons over bogen waren de demografische ontwikkeling, de globalisering en de evolutie van het milieu en het klimaat.